Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Soner Çetin’den yeni projeler

Soner Çetin’den yeni projeler

Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yapılacak, Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı’nın altı otopark olacak.

Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi yapilacak, Yüzüncüyil Kapali Semt Pazari’nin alti otopark olacak.

Soner Çetin’den yeni projeler

Seçim öncesi halka açiklanan tüm projelerin yeni dönemde hayata geçirilecegini belirten Baskan Soner Çetin, bunlarin yaninda vaat etmedikleri projeleri yapacaklarini söyledi. Baskan Çetin, “Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi yapacagiz. Ayrica üstünü kapatacagimiz Yüzüncüyil Semt Pazari’nin alti da otopark olacak” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, aksatmadan sürdürdügü “Halk Günü”nde önemli açiklamalar yapti, hayata geçirecekleri yeni projelerle ilgili bilgiler verdi.

Konusmasina, yenilenen Istanbul seçimlerine deginerek baslayan Baskan Soner Çetin, “Istanbul seçimleri tarihe geçti. 31 Mart’ta Ekrem Imamoglu seçimi bileginin hakkiyla kazanmisti. Ancak, hakki gasp edildi. Herkes seferber oldu ve 23 Haziran’da hak yerini buldu. Ekrem Imamoglu hakkini geri aldi. Herkesin eline yüregine saglik. 13 bin olan fark, 806 bine çikti. Böylece, millet magduriyete izin vermeyecegini gösterdi. Artik top bizde, hiçbir mazerete siginmadan basarili olmak zorundayiz” dedi.

ASFALT IÇIN SABIR ISTEDI

Çukurova’da ikinci dönemin daha iyi geçecegini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Çünkü ne yapilmasini gerektigini biliyoruz. Çukurova’da, nereye ne yapilmasi gerekiyor farkindayiz. Ikinci dönem için ‘Sifir Sorun’ sözü verdik ve bunu basaracagiz. Elimizde olmayan bazi sorunlar ortaya çikabiliyor. Bunlardan biri de asfalt. Ilçemizde çok önemli bir sorun yok ama bazi yerlere asfalt gerekiyor. Ancak ekonomik kriz ve petrol fiyatlarindaki artis nedeniyle, Türkiye’de asfalt üretimi yapilamiyor. Bu nedenle, asfalt bekleyen bazi bölgelerimizde yasayan hemserilerimizden biraz daha sabir bekliyoruz” seklinde konustu.

Baskan Soner Çetin, konusmasinda ekonomik krizle ilgili iktidara da çagrida bulundu. Ekonomik krizden herkesin etkilendigini kaydeden Baskan Çetin, bu konuda iktidari tüm partilerle isbirligi yapmaya çagirdi.

YENI PROJELER YOLDA

Baskan Çetin, seçim öncesi verdikleri tüm vaatleri yerine getireceklerini yenileyerek, “Söz vermedigimiz birçok projeyi de hayata geçirecegiz. Çukurova’ya Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi yapacagiz. Bu proje vaatlerimiz arasinda yoktu. Ayrica, Mola Evi projesi ile ilgili hazirliklarimiz da sürüyor. Yüzüncüyil Mahallesi’ndeki semt pazarinin üstünü kapatacagiz ve altini da otopark yapacagiz. Bunun projesi tamamlaniyor” dedi.

KRES IÇIN KURA ÇEKILECEK

Semt kreslerinin büyük ilgi gördügünü ve çok sayida basvuru oldugunu açiklayan Baskan Soner Çetin, söyle devam etti:

“7 semt kresi açtik. Bir yenisini de Huzurevleri Mahallesi’nde açacagiz. Türkiye’de kres sayisi en çok olan Çukurova Belediyesi’dir. Fiyatlari uygun ve egitim olarak çok üst düzeyde. Bu nedenle, büyük ilgi görüyor. Basvuru çok oldugu için adaletli olmasi için noter huzurunda çekilis yapacagiz. Bazi kresler bize geldi ve ‘Size basvuru yapanlara yakin fiyattan hizmet verebiliriz’ dediler. Yani kurada çikmayanlar üzülmesin. Onlari bizim fiyatlara yakin rakamlarda özel kreslere yönlendirebiliriz. Bizim kreslerimizin fiyati 400 lira. Özel kresler de bizim yönlendirecegimiz ailelere 500 liradan hizmet verecekler.”

Baskan Soner Çetin, yaz kurslariyla ilgili bilgi verdigi konusmasinda, yüzme kurslarinda her yil 10 bin çocuga yüzme ögrettiklerini söyledi.

Baskan Çetin, konusmasinin ardindan vatandaslardan gelen sikayet ve sorunlari dinledi, çözümü noktasinda aninda gerekli birimlere talimatlar verdi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı